“Welkom bij Antiek "De Houtkrul", de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland, Antiek "De Houtkrul" is gevestigd aan de Kennemerstraatweg 110 in de historische kaasstad Alkmaar. "Alkmaar, als prachtige kaarten van Nederland.”

De tafels kunnen uitgevoerd worden in alle houtsoorten. De houtsoort bepaald mede de prijs van de tafel. De houtsoort wordt gekozen naar de structuur en de kleur die de klant mooi vindt. Hoewel je met het kleuren van hout ook veel kunt bereiken. Wilt u graag dat de tafel dezelfde kleur krijgt als de kast, dan kunnen wij deze kleur klantgericht maken.

U kunt uiteraard zelf de afmetingen van de tafel bepalen, de hoogte, de breedte en de lengte, evenals het model bepaald kan worden, langwerpig, vierkant, ovaal rond enz.

In een persoonlijk gesprek nemen we alle deatils met u door waarna de offerte gemaakt kan worden. Als de offerte akkoord is, wordt de tafel gemaakt, als deze onafgewerkt klaar staat komt u kijken in het atelier en bepalen we samen de kleur. Hierna wordt de tafel afgewerkt naar u wens. Dit kan zijn met watervaste lak, was of olie.

Kortom alles is mogelijk met hout bij de Houtkrul.

TAFELS